Hagen hebben niet het eeuwige leven,ze worden te hoog te breed of takelen af. U kan dan kiezen de haag met wortel en al te laten rooien en een nieuwe aan te planten bijvoorbeeld coniferen, liguster, of beuk.

Echter word er steeds vaker voor gekozen een schutting te plaatsen. Dit kan kan een strakke schutting zijn bijvoorbeeld met betonnen palen met houten schermen er tussen of u kiest voor een meer gevarieerde schutting, dit kan door houten delen af te wisselen met gaaspanelen waartegen u klimplanten kan laten groeien.

Ik kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw tuin.

Verharding in uw tuin

Bestrating bijvoorbeeld uw oprit, terras of tuinpad kan gedateerd of verzakt zijn. Er is tegenwoordig een zeer uitgebreide collectie aan bestratingsmaterialen, denkt u bv aan betonmaterialen of natuursteen en dit in alle kleuren en formaten. De keuze die u maakt is mede afhankelijk van de functie van het straatwerk .

Voor een oprit word doorgaans gekozen voor een wat kleiner formaat steen als voor een terras. Ik kom graag bij u langs met een map vol naslagwerk om een en ander door te nemen.

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan bij De Groen Specialist!